Ideea împrumutului prin care se îndatorează administraţiile viitoare a rămas în picioare – Video

 

La finalul şedinţei Consiliului local Tecuci care s-a desfăşurat în data de 31 ianuarie a fost reluată în discuţie tema împrumutului pe care doreşte să îl facă actuala administraţie.

„Este vorba despre un împrumut în valoare de 30% din încasările UAT Tecuci care nu punea nici un bir suplimentar tecuceanului de rând atâta timp cât impozitele şi taxele rămâneau constante”, a precizat C.C. Hurdubae.

Primarul a menţionat că cele două proiecte care urmau să fie finanţate prin împrumut vor fi finalizate, dar astfel vor fi blocate alte proiecte.

Tema împrumutului de 5 miloane de lei, respectiv 50 miliarde lei vechi, urmează să fie discutată de edil cu fiecare formaţiune politică în parte.

Nouă nu ne rămâne decât să ne întrebăm cine ne va garanta că taxele şi impozitele nu vor creşte, precum şi cum se vor descurca administraţiile viitoare fără această gură de oxigen pe care o solicită administraţia, prin acest împrumut, aşa cum plastic s-a exprimat primarul tecucean. Nu este oare o formă de egoism să respiri aerul generaţiilor viitoare?