Rău a mai ajuns Tecuciul!

 

Problema deşeurilor menajere se acutizează şi la Tecuci după ce groapa de gunoi de la Roşieşti a refuzat să ne mai primească gunoiul.

Redăm în continuare observaţiile pline de amărăciune ale unui tecucean care plăteşte 12 lei pe lună pentru ca gunoiul să fie depozitat la marginea municipiului Tecuci.

„Aud că gunoiul din tot Tecuciul se depozitează undeva pe la stația de sortare, unde s-a format deja un munte… un adevărat focar de infecție… Sunt de-a dreptul oripilat.

Într-o situație similară, când gunoiul de la Vrancea nu a mai fost primit la groapa Tecuciului, Oprișan a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Butunoi, care la rândul lui l-a luat serios de urechi pe Hurdubae, poruncindu-i de-a dreptul să-l destituie pe directorul de la acea vreme și să primească în continuare gunoiul vrâncenilor la Tecuci. Lucru care s-a și întâmplat.

Acum senatorul doarme în papuci, neinteresându-l deloc ce se întâmplă prin urbea pe care, vezi Doamne, o reprezintă… Acum de ce nu pune el mâna pe telefon, să-l sune pe colegul lui de partid, Buzatu, de la CJ Vaslui, să ne primească gunoiul? Chiar, oare de ce?

Bine că plătim aproape dublu gunoiul, 12 lei / lună de persoană, ca să-l depozităm la Staţia de sortare! Garda de Mediu ce zice?

Rău a mai ajuns Tecuciul!”, a scris un tecucean pe pagina sa de socializare.