Păsărică, mută-ţi cuibul şi te du! (Iulian Mircea mutat disciplinar la CUP pentru trei luni)

 

Previziuni astrologice ale zodiei Fecioară sunau astăzi cam așa: „Este posibil să întâmpinați dificultăți în viața de familie, dar le puteți rezolva destul de ușor. Pentru a nu tensiona atmosfera, vă sfătuim să fiți cât mai diplomatˮ.

Dar cine să le asculte, când al nostru primar a plecat dimineață de acasă nedorind să ia aminte de sfaturi. Drept urmare, tot dis de dimineață, C.C. Hurdubae, a început să tune și fulgere prin Primărie că a aflat el că la Compania de Utilități Publice Tecuci se fură.

Acum, nu știm dacă fură managera Carleta ori directorașii de pe acolo, cert este că Hurdubae a fost pus în temă cam târziu cu faptele săvârșite de societatea care încasează cea mai mare taxă de salubrizare din România.

Drept urmare, supărat și pe faptul că ieri a fost întrunire la sediul PSD și el nu mai face parte din colectiv, s-a gândit să caute un țap ispășitor pentru toate neregulile comise. Și l-a găsit în persoana lui Iulian Mircea care îndeplinește funcțiile de city manager al Primăriei, consilier județean, ceva pe la ARR și 4 funcții de președinte și vicepreședinte la PSD Tecuci și Galați.

Astfel, începând de azi, administratorul Primăriei a fost mutat de Hurdubae pe o perioadă de trei luni la CUP, pentru a supraveghea și îndrepta situația ondulată de acolo.

Dacă Hurdubae avea grijă să asculte horoscopul, nimic nu ar fi dus la acest tsunami petrecut în Primărie! Dar nu a fost să fie, iar Iulian Mircea a fost obligat să-și mute cuibul.