Jos pălăria, domn’ primar!

 

Da, știu că vom lăuda un om pe care, cu siguranță, unii nu ştiu decât să îl critice, cu sau fără argumente. Astăzi, lăsați-i acestui gospodar al urbei dreptul de a se bucura de consecințele faptelor lui bune. Poate acest gest o să-l inspire să mai facă şi altele. Poate nu!

Am ajuns la concluzia că primarul oraşului Tecuci, Hurdubae, este un gospodar ale cărui fapte se văd şi-n pietre, şi-n frunze, şi-n vitrine, și îndeosebi pe multe instituții.

Din imaginile surprinse astăzi în buricul târgului se observă că Hurdubae are și echipă bună și respect pentru locuitorii Tecuciului. Totul este curat, aerisit, luminos, renovat. Lăcașele culturii sunt o bijuterie.

 Dar, pentru a nu fi bătător la ochi, se acoperă totul: stâlpii de susținere ai Casei de cultură, Biblioteca municipală, fostul Liceu de fete, una bucată perete Cinematograf.

În ședința Consiliului local de aseară, primarul a anunțat că începând de astăzi va fi în concediu deoarece nu și-a mai luat vacanță din 2017.

Credem că este un concediu binemeritat după atâtea realizări. Şi așa cum aceste clădiri au fost acoperite pentru a nu fi pătate de intemperiile vremii, tot așa și Hurdubae merită cu prisosință prelungirea concediului.

Locuitorii din Tecuci speră ca primarul și echipa sa să aibă parte de concediu până în 20-20 și își scot pălăria, în fața lor, pentru toate realizările măreţe!