Ce pot face mai multe mâini dibace? O sală de sport

 

Sub îndemnul trupei Voltaj, „Tânăr vreau mereu să fiu / Să trăiesc așa cum știu / Ca la 20 de ani / Fără griji și fără baniˮ, colectivul Școlii gimnaziale „Ion Petroviciˮ a trecut la acțiune.

 Și nu vorbim despre o acțiune pentru ieri, sau azi, ci despre una pentru viitor, în care au fost implicați dascăli și personal. Astfel, cu ceva timp în urmă, angajații școlii au pus mână de la mână și au refăcut un acoperiș, au dat o nouă culoare fațadei, au zugrăvit sălile de clasă, ș.a. Apoi au zis că nu-i rău să mai zidească câte ceva și în corpul doi al școlii, despre care cu toții știm că arăta jalnic, fiind o dărâmătură.

 

 Ideea și ambiţia directoarei, că trebuie salvat corpul doi și redat funcționării, a fost pusă în practică, pe banii și în timpul liber al fiecărui angajat implicat. S-a muncit pe brânci pentru ca una dintre sălile fostei unități să fie funcțională, iar aici să se desfășoare orele de sport.

Astfel, dintr-o ruină, lucrurile au evoluat și elevii s-au trezit peste noapte cu o sală de sport curată, aerisită și spațioasă, care stă la dispoziție acestei generații și următoarelor.

Felicitări întregului colectiv al Școlii „Ion Petroviciˮ din Tecuci!