Alătură-te Campaniei umanitare de Paşte!

 

Asociația Balinte Ionela în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Elena Caragianiˮ Tecuci desfăşoară Proiectul şcolar „Dar din dar te face voluntarˮ. Acesta are loc în data de 15 aprilie 2019, ora 12, la Centrul de Reabilitare și Reintegrare Socială „Casa David Austinˮ din comuna Munteni. Profesorul coordonator este Alina Tomozei.

 Reamintim că Asociația Balinte Ionela desfășoară în această perioadă Campania de strângere de fonduri și produse alimentare denumită „Fii chiar tu bucuria celor care nu o au!ˮ.

„Ne aflăm la cea de-a IV-a ediție a Campaniei umanitare de Paște, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale famiilor izolate ce se frământă cu limitări financiare serioase. Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete de iepuraș pentru copii, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale!

 Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copiiˮ, precizează preşedintele Asociaţiei, Ionela Balinte.

Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației: RO17RZBR0000060019026928 Bank Raiffeisen, Cod Swift: ZBRROBUXXX .

Pentru donațiile în alimente de bază, jucării, hăinuțe și rechizite pentru copii, contactați președintele Asociației la telefon 0774.696.039.