Scandal în familie aplanat de jandarmi

 

Un bărbat din Tecuci s-a ales cu dosar penal pentru lovirea membrilor familiei, jandarmii tecuceni intervenind pentru aplanarea conflictului.

Weekend-ul acesta a fost teribil pentru o familie din Tecuci. Fiul, în vârstă de 28 ani, aflat sub influenţa licorilor bahice şi-a lovit mama, cu pumnii și picioarele în zona toracică și a feței iar la final i-a smuls un cercel de la urechea stângă.

În urma unui apel 112, Dispeceratul Poliţiei Municipiului Tecuci a direcţionat un echipaj de jandarmerie la domiciliul familiei. La faţa locului, oamenii legii au aplanat conflictul iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că într-un acces de furie şi pe fondul unor dispute mai vechi, fiul şi-a lovit mama, în repetate rânduri, iar în momentul în care concubinul acesteia a încercat să intervină a fost lovit cu o scrumieră de sticlă, în zona feţei. Femeia, în vârstă de 48 ani, le-a spus jandarmilor că fiul devine violent ori de câte ori consumă alcool şi nu se poate înţelege nimeni cu el, când se află în această stare.

Dat fiind loviturile primite şi urmele vizibile de agresiune, jandarmii au solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tecuci, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 

În cauză au fost întocmite acele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie”, cercetările fiind continuate de către Poliţia Municipiului Tecuci.