Primăria îşi minte contribuabilii chiar şi în Săptămâna Patimilor

 

La începutul lunii aprilie 2019, serviciul de comunicare din Primăria Tecuci a publicat Raportul de evaluare a implementării Legii nr. 544/2001 în anul 2018. Această lege stipulează liberul acces la informaţiile de interes public.

În acest raport activitatea de informare a contribuabililor este bifată cu calificativul „bună”, în vreme ce resursele umane şi materialele disponibile sunt catalogate cu „insuficient”.

Se pare că cei şase funcţionari care lucrează la serviciul de Comunicare, plus o firmă privată, sunt insuficienţi, lucru dovedit şi de proiectul Bugetului local supus dezbaterii publice care va avea loc în data de 13 mai 2019, la ora 15. Acest proiect a fost postat luni, 22 aprilie. În Săptămâna Mare.

În proiect, la rubrica Număr de posturi ocupate de persoane care cumulează pensia cu salariul, care lucrează în Primăria Tecuci, sunt trecute 0,00 (zero) persoane.

Pentru a suplini insuficienţa factorului uman, ne-am gândit să venim cu o listă a persoanelor care lucrează în Primăria Tecuci şi care, conform propriilor declaraţii de avere, cumulează pensia cu salariul.

 

Nr.

crt.

Funcţionar Locul de muncă de unde s-a pensionat
1. Aconuţoaie Petru Lorent Primăria Tecuci
2. Brăescu Valentin MApN
3. Căşeru Vasile Cătălin MAN
4. Chiriac Rodica Decret Lege 118/1990
5. Iftimie Victor MApN
6. Manolache Vasile MApN
7. Stanislav Dănuţ Marian MAI
8. Tîrziman Florin MAI

 

Dacă lista celor 8 (opt) persoane din Primăria Tecuci, care cumulează pensia cu salariul, v-a fost utilă, asigurăm serviciul de Comunicare că pe viitor vom avea aceeaşi fructuoasă colaborare, pentru a suplini insuficienţa factorului uman.

 

You cannot copy content of this page