Gargara administrativă oferită de PSD la Tecuci

 

În prag de alegeri administraţia PSD din Tecuci a fost cuprinsă de o dragoste neţărmurită pentru cetăţenii urbei.

Aici nu vorbim despre banii contribuabililor, această iubire obsesivă a existat încă de la început. Este vorba despre respectul pentru cetăţenii Tecuciului, care ar fi trebuit să existe ca o condiţie sine qua non în relaţia administraţie – tecuceni.

Dorind să-şi arate respectul faţă de cetăţenii municipiului, lucru care nu se prea vede pe străzile pline de noroaie din Tecuci, administraţia PSD a programat, în prag de alegeri, o serie de dezbateri publice.

 

Dacă în ziua alegerilor va ploua, aşa vor arăta străzile 

din Tecuci – Galerie foto

 

Din păcate, pentru cetăţenii municipiului Tecuci, aceste dezbateri sunt expirate, dacă putem spune aşa. Termenul pentru trimiterea observaţiilor şi afişarea acestora a fost de mult depăşit, după cum observa realizatorul de emisiuni de la Radio Tecuci.

Dat fiindcă până la Alegerile Europarlamentare, programate în 26 mai, a mai rămas doar o săptămână, administraţia PSD din Tecuci nu mai poate face mare lucru pe străzile care dau mari bătăi de cap tecucenilor.

Din această cauză, cât şi din neputinţă, administraţia s-a axat pe ceea ce ştie să facă cel mai bine: Gargară. Gargară dimineaţă, la prânz şi seara. Administraţia numeşte acest lucru Comunicare.

Teoretic, administraţia PSD vrea să facă o mie de lucruri pentru municipiul Tecuci. Practic, aşa cum s-a văzut în ultimii trei ani, nu se pricepe. Iar de gargară tecucenii sunt sătui.