Circ pe centura municipiului Tecuci

 

Un europarlamentar gălăţean, un senator tecucean şi un ministru al Transporturilor, toţi aparţinând PSD, au făcut circ pe centura municipiului Tecuci

Circul prilejuit de ruperea contractului dintre compania de drumuri şi constructorul variantei ocolitoare a fost aşteptat cu nerăbdare, timp de doi ani, atât de presă cât şi de administraţia locală. Restul tecucenilor aşteptau construcţia centurii.

Pe data de 1 iunie 2017 acelaşi ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a ameninţat constructorul centurii cu rezilierea contractului. Timp de doi ani nimănui nu i-a păsat de centura municipiului Tecuci, nimeni nu a ascultat strigătele tecucenilor aduşi la disperare de traficul greu care tranzitează municipiul.

În urmă cu două zile, ministrul Răzvan Cuc, flancat de Dan Nica şi Daniel Butunoi, a rupt contractul pentru construirea centurii ocolitoare a municipiului Tecuci

 Măsura ruperii contractului, în prag de alegeri, este intens aplaudată, chiar dacă nu aceasta era soluţia. Chiar dacă prin această măsură construcţia nu va fi finalizată mai repede.

Au trecut doi ani şi jumătate din actuala legislatură, vreme în care PSD şi ALDE au avut timp berechet pentru a emite o lege prin care constructorii să fie obligaţi la plata unor sancţiuni usturătoare în cazul nerespectării termenilor contractuali.

Au avut grijă să dea legi şi ordonanţe pentru borfaşi, lucru care spune multe despre priorităţile coaliţiei PSD – ALDE

O armată de jurişti se luptă zilnic pentru eliberarea infractorilor închişi şi pentru a-i ţine departe de închisoare pe infractorii liberi. Nu există zi în care să nu aflăm despre grozăviile deţinuţilor eliberaţi de PSD.

În prag de alegeri, un ministru PSD aleargă pe şantierele ţării pentru a mai rupe câte un contract

În lipsa unei legi dure, este nevoie de acest circ fiindcă juriştii sunt ocupaţi cu altceva.

În acest timp, tecuceni aşteaptă finalizarea variantei ocolitoare a municipiului. Şi aşteaptă… şi aşteaptă…

Duminica viitoare sunt alegerile europarlamentare. Nu mai este timp de aşteptat, tecucenii ies la vot!

 

You cannot copy content of this page