Un senator tecucean ne face părtaşi la basmele sale

 

Atunci când eşti rupt de realitatea înconjurătoare, nu numai că vinzi poveşti tuturor, dar ajungi să mai şi crezi în ele.

„Performanța unui model de guvernare se vede în creșterea bunăstării și, implicit, în reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială și, mai ales, în reducerea numărului de persoane aflate în deprivare materială severă (să o numim sărăcie extremă)”, a scris, ieri, senatorul Daniel Butunoi.

Şeful organizaţiei PSD Tecuci prezintă datele Eurostat care arată că numărul românilor aflați în risc de sărăcie și excluziune socială a scăzut în 2017 față de 2016 cu 654 mii persoane. Însă aceste persoane, care nu se mai regăsesc în datele Eurostat, au ales să plece din România tocmai din cauza sărăciei. Cei care au mai rămas speră că într-o zi totul va reveni la normal.

Una dintre persoanele care încă mai speră că România va reveni la normalitate a ţinut să-i spună personal premierului Viorica Dăncilă care este părerea sa despre guvernarea PSD. Incidentul a avut loc marţi, 21 mai, la Bârlad.