Senatorul PSD din Tecuci este dezamăgit de alegerea electoratului

 

Mesajele transmise românilor de liderii PSD din vechea gardă frizează absurdul şi demonstrează incapacitatea unei clase politice învechite de a înţelege nevoile românilor în anul 2019.

„Am înţeles că cele mai mari majorări din istorie pentru salariile medicilor vă stau în gât, că dublarea salariilor minime e naşpa, că mărirea pensiilor e pentru ştirbi, că voucherele de vacanţă sunt pomană pentru fraieri (…). Am înţeles că alternativa ar fi injuria M _ _ E PSD. Că asta vă induce un extaz perpetuu, o stare neegalată de beatitudine intelectuală, de euforie doctă”, a scris senatorul PSD Daniel Butunoi pe pagina sa, citat de Radio Tecuci.

Această reacţie vine după ce un deputat a spus că medicii şi pensionarii trebuie să dea salariile înapoi fiindcă nu au votat PSD.

 Cumva, în mintea pesedeştilor s-a înrădăcinat ideea că este de ajuns să arunce cu bani în stânga şi în dreapta pentru ca oamenii să îi voteze. Din păcate, pentru ei, nu este aşa. Românii vor să vadă spitale, străzi asfaltate, grupuri sanitare în şcoli, nu pomeni electorale.  

Atâta manipulare de care am avut parte în ultimii doi ani din partea coaliţiei PSD – ALDE ne ajunge!

Recomandăm senatorului PSD ca pe viitor, atunci când mai are ceva de transmis cetăţenilor, să folosească cuvintele proprii, fiindcă tecucenii îl cunosc de ani de zile. Iar expresiile „extaz perpetuu”, „beatitudine intelectuală” şi „euforie doctă”, nu avea cum să le înveţe peste noapte!