Claudiu Gavril, aventurierul „independent”, căzut în dizgrația tecucenilor

 

Analiza rezultatelor finale de la alegerile de duminică, la Tecuci (2)

„Independentul” a căzut în dizgrația tecucenilor

Claudiu Gavril a crezut că este suficient să mai postezi câte ceva pe facebook, ca să păstrezi încrederea oamenilor. Nicio vorbuliță despre taxe majorate, niciun sunet despre taxa de salubritate, niciun cuvințel în apărarea comercianților de pe Strada Mare.

 Un alt soi de aroganță. Să stai ascuns, să nu faci nimic și să fii convins că îți conservi încrederea oamenilor, este ilogic. Dovedește imaturitate.

La toate acestea, se adaugă și înțelegerile ascunse cu primarul Hurdubae și senatorul Butunoi, de care a crezut că nu se va afla. Dar, tecucenii au aflat și și-au dat repede seama cu cine au de-a face.

Capitalul de imagine pierdut de aventurierul „independent” s-a văzut în numărul de voturi luat de la tecuceni, la îndemnul lui Gavril, de candidata independentă la alegerile europarlamentare, Gregoriana Carmen Tudoran: câteva sute.

Încrederea se câștigă greu și se pierde repede, indiferent de câte sondaje de opinie manipulatorii sunt oferite alegătorilor.

Hurdubae și PSD decontează nepriceperea și dezinteresul față de oraș și problemele tecucenilor

Actuala administrație PSD a Tecuciului și-a etalat taraba cu promisiuni și atât.

La Șoseaua de Centură nu au turnat un metru de asfalt.

Au majorat taxele și impozitele cum au vrut.

Au mimat dezbaterile publice.

Și-au tras cotă de benzină, cât să înconjoare întreaga Europă, dar și salarii de miliarde de lei.

Nu au atras fonduri europene pentru infrastructură, fiindcă nu se pricep să scrie proiecte și nu le pasă.

Au scos la vânzare terenuri, de parcă le-ar fi primit moștenire.

Când au rămas fără bani de salarii, au dat fuguța la bancă să se împrumute, iar ratele și dobânda să le plătească tecucenii.

Au umflat taxa de salubritate și refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească care suspendă majorarea taxei. Încasează tot 12,5 lei, deși hotărârea de Consiliu Local care stabilește acest preț este suspendată din 4 martie. Taxa de salubritate ar trebui să revină la 7 lei.

ALDE și PMP

La Tecuci, cu rușinosul scor, primul sub pragul electoral – al doilea puțin peste limită, decontează înțelegerile mai mult sau mai puțin ascunse cu administrația incompetentă a PSD, dar și aranjamentele de la București.

 

Ştefan Ionescu