Deşi se laudă cu crearea locurilor de muncă, un consilier PSD este salariat la Spital

 

În anul 2018 Compartimentul Urbanism și Amenajarea Teritoriului a emis 485 certificate de urbanism pentru locuințe, anexe, alte lucrări de investiții.

Printre acestea se află şi Certificatul de Urbanism nr. 632 din 9 octombrie 2018. Beneficiar SC Wilfisch SRL Tecuci. Scopul proiectului este de construire a unei hale cu destinația de secție de confecţii metalice / structuri metalice. Această hală va fi construită în extravilanul oraşului, pe amplasamentul fostului IAS Tecuci.

„În perioada de funcționare a halei, impactul asupra populației va fi unul pozitiv prin creșterea oportunităților de locuri de muncă”, se arată într-un Memoriu de prezentare înaintat de Wilfisch SRL către APM Galaţi.

Activitatea firmei este înregistrată la Cod CAEN 03 – Pescuitul şi acvacultura, dar şi Cod CAEN 25 – Industria construcțiilor metalice și a produselor din metal, exclusiv mașini, utilaje și instalații.

Este îmbucurător pentru comunitatea noastră faptul că un întreprinzător local este preocupat de „creșterea oportunităților de locuri de muncă”. Am căutat acest întreprinzător şi l-am găsit în persoana consilierului local PSD Petronela-Monica Diaconu, asociat unic al SC Wilfisch SRL.

Admirăm şi modestia consilierului PSD care în Declaraţia de avere şi interese aferentă anului 2018 nu menţionează numele acestei societăţi.

Nu ne rămâne decât să ne întrebăm ce nevoie mai are Petronela-Monica Diaconu de salariul de la Spital, unde ocupă funcţia de şef Serviciu tehnic administrativ, atâta timp cât afacerea sa este înfloritoare, aşa cum rezultă din memoriul depus la APM.