Crosul culorilor. Eveniment caritabil pentru susținerea copiilor din „Centrul de ziˮ

 

Asociaţia Bunul Samaritean din Nicoreşti vă invită duminică, 30 iunie, începând cu ora 16, la Evenimentul Caritabil „Crosul Culorilorˮ, care are drept scop strângerea de fonduri pentru beneficiari ai Centrului de zi.

Înscrierile la Cros vor începe la ora 16. Ne veţi găsi aşteptându-vă cu multe activităţi surpriză, muzică, dans, dar şi invitați speciali, în Parcul Regina Elisabeta din Tecuci.

 Startul curselor se va da la ora 17. Pentru a participa nu aveți nevoie decât de 25 de lei pe care să-i donați atunci când vă înscrieți la cursa mare de 1 km, de 10 lei pentru cursa copiilor sub 7 ani, de 15 lei pentru cursa pe roţi – sunt acceptate orice mijloace de deplasare pe roţi: role, biciclete, trotinete, cărucioare pentru persoane cu dizabilităţi şi de 10 lei pentru cursa animăluţelor – acestea vor participa numai dacă au însoţitor.

Deoarece este un cros al culorilor, din loc în loc voluntarii noştri vor arunca cu praf colorat în participanţii la cursă.

Dacă doreşti ca participant să arunci tu însuţi cu praf în ceilalţi competitori şi să maximizezi distracţia, îţi poţi achiziţiona propria „munițieˮ colorată, contra unei mici donaţii! Deşi acest praf colorat este inofensiv fiind alcătuit din amidon de porumb şi vopsea alimentară, vă recomandăm ca pe durata cursei să purtați ochelari de soare sau de protecție şi să vă lăsați telefoanele deoparte pe întreaga durată a curselor!

La finalul cursei, câştigătorii vor primi premii surpriză.

Vă aşteptăm să facem mişcare în aer liber, să ne distrăm împreună facând în acelaşi timp o faptă bună.

Deoarece… Împreună Schimbăm Destine!

 

Asociația Bunul Samaritean

 

One thought on “Crosul culorilor. Eveniment caritabil pentru susținerea copiilor din „Centrul de ziˮ

  1. Asteptam si un tur ciclist pe o distanta mai mare asemanator celui de anul trecut organizat de Arhiepiscopia Dunarii de Jos.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page