Tânăr şofer mort lângă Berheci, după ce a lovit maşina din faţă, declanşând o tragedie

 

Un tânăr de 23 de ani, şoferul unei maşini în care se mai aflau trei pasageri, a murit pe DE 581, între Tecuci și Bârlad, astăzi dimineață în jurul orei 1, în apropiere de localitatea Berheci.

Băiatul a făcut o manevră inexplicabilă sau circula cu mare viteză, însă la un moment dat a lovit puternic maşina din faţa sa, fiind apoi proiectat pe contrasens, unde a mai lovit o maşină, după care s-a răsturnat pe şosea.

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 23 de ani care se afla la volanul unei mașini a intrat în autoturismul care circula în fața sa, iar din cauza impactului foarte puternic, a fost proiectat pe contrasens. Aceeași mașină a mai lovit și pe sensul celălalt un autoturism care era condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani. Din păcate, pentru tânărul de 23 de ani, leziunile au fost foarte grave și a decedat pe loc, informează stiridegalati.ro.

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, printre care şi un copil de 13 ani, toţi din  maşina care circula regulamentar pe sens opus.