Inundație în Corod. Pompierii intervin pentru evacuarea apei din grădini și anexe – Video

 

Pârâul Corozel, un mic curs de apă care într-o perioadă obişnuită abia se observă, s-a umflat şi a ieşit din matcă, generând o viitură devastatoare. În sprijinul oamenilor din Corod au fost mobilizaţi 25 de militari cu 6 motopompe transportabile şi 2 remorcabile, care acţionează în prezent pentru evacuarea apei din curţile oamenilor.

Pompierii militari intervin la această oră pentru evacuarea apei din casele şi grădinile afectate de torenţii care s-au revărsat asupra localităţii gălăţene Corod. O ploaie de câteva zeci de minute a transformat localitatea Corod într-o mică Veneţie. Torenţii au măturat zeci de case şi 100 de curţi şi anexe, aducând zeci de tone de aluvini şi resturi vegetale în curţile oamenilor.

„Nu au fost victime omeneşti ori persoane care să necesite evacuarea din locuinţe. La această oră pompierii intervin pentru evacuarea apei din curţi şi grădini”, a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi pentru adevarul.ro. 

Sursa: adevarul.ro

Foto: ISU Galați

 

 

You cannot copy content of this page