Primarul ştie când va fi gata centura!

 

Se împlinesc doi ani şi trei săptămâni de când ministrul Transporturilor a vizitat pentru prima dată centura ocolitoare a municipiului Tecuci. Se întâmpla la 1 iunie 2017. Atunci a promis că centura va fi finalizată în august.

În 19 mai 2019, ministrul Răzvan Cuc s-a întors la Tecuci. De data aceasta a rupt contractul cu constructorul.

În ultima şedinţă a Consiliului local, consilierul Ghiţă Andriuţă a dorit să afle când va fi finalizată lucrarea centurii.

„Un vecin de-al meu, acum trei ani şi jumătate, mi-a spus în august. Lucrurile acolo nu sunt atât de simple şi dacă puteţi considera că cineva din Tecuci şi-ar dori răul şi să blocheze acea investiţie, să ştiţi că nu poate face nimeni aşa ceva. Se fac eforturi, lucrurile sunt din ce în ce mai complicate, mai ales, din ceea ce ştiu eu şi îmi asum ceea ce vă spun, că am citit pe o reţea de socializare că acolo există şi o sesizare a DNA-ului şi tare mi-e teamă că acea sesizare nu face altceva decât va bloca desfăşurarea lucrărilor acolo”, i-a răspuns primarul Hurdubae.

Aşadar, referitor la centură, primarul are trei veşti: una bună, alta proastă, iar una aşa şi aşa. Vestea bună este că va fi gata în august. Care august, nu se ştie. Vestea proastă este că „lucrurile sunt din ce în ce mai complicate”, deşi nimeni nu mai pretinde că lucrează la centură. Lucrurile se complică singure, de capul lor. Vestea aşa şi aşa este că şi-a băgat nasul DNA-ul, ceea ce face ca lucrurile să se complice şi mai mult.

Culmea ar fi ca senatorul Butunoi să ne promită iar finalizarea centurii.