Focar de infecţie în centrul Tecuciului. Un tecucean a chemat televiziunile

 

Cu câteva zile în urmă un tecucean trăgea un semnal de alarmă privitor la focarul de infecţie care s-a dezvoltat în blocul H1, situat pe Aleea Plopilor, la nr. 5, în Tecuci. Despre acest bloc, cititorul nostru spune că aparţine Primăriei.

 „Vrea să aduc la cunoștință Primăriei Municipiului Tecuci că are un bloc unde sunt chiriași, dar și proprietari, unde stau oameni în vârstă, oameni muncitori, oameni civilizaţi, însă sunt câțiva romi care stau cu chirie şi care fac gălăgie, mizerie, își satisfac necesitățile fiziologice pe scară, caută în gunoaie sau cerșesc, apoi vin pe scară și aruncă gunoaie, etc. Acel bloc știu că nu are lumină pe scară nu are unele geamuri şi e în grija Primăriei Tecuci.

Rușine Primăriei că nu face nimic în acest caz!”, scrie un tecucean indignat.

Sesizarea a apărut în presa locală, a avut zeci de distribuiri şi a stârnit sentimente de furie în rândul tecucenilor. Însă acest lucru nu a sensibilizat şi administraţia PSD din Tecuci.

 „Cu părere de rău, nu s-a luat nici-o măsură. Zi de zi trec pe acolo și e tot mizerie se vede cum se aruncă gunoaie de la geam. Ba chiar sunt care au ordin de evacuare și tot stau în garsonieră. Primarul ține cu ei, că îl mai votează”, a scris cititorul nostru.

În această dimineaţă am primit un nou mesaj: „Aceste imagini au ajuns și la Știrile PRO TV și la cele de la Kanal D”.

Dacă nu-i interesează doleanţele tecucenilor, poate, o dată cu televiziunile, reprezentanţii administraţiei se vor deplasa la faţa locului să vadă situaţia şi să ia măsurile care se impun.