Cinci decedați și șapte răniți într-un grav accident. Patru din persoanele decedate sunt din Gohor și Priponești

 

Cinci persoane au murit și șapte au fost rănite grav, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident între trei mașini, produs pe Drumul European 581, în zona localității Bădeana, județul Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, accidentul s-a produs pe Drumul European 581, pe raza localității Bădeana, fiind implicate trei autoturisme.

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 12 victime dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal Elena Beldiman, una dintre cele opt victime a decedat. În total, sunt cinci persoane decedate (dintre care una este minoră) și 7 persoane rănite, dintre care două victime sunt într-o stare foarte gravă”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui pentru Mediafax.

Polițiștii vasluieni au stabilit că accidentul din zona localității Bădeana s-a produs după ce șoferul unui autoturism a încercat să facă o depășire și a lovit alte două mașini care circulau regulamentar.

Cinci persoane, dintre care patru din judeţul Galaţi, şi-au pierdut viaţa în urma accidentului rutier iar printre victime se află şi o minoră de 17 ani. Din câte se pare, acestea se îndreptau spre Grecia, unde urmau să-şi petreacă concediul.

„În maşina care a provocat impactul se aflau cinci gălăţeni din comunele Gohor şi Priponeşti, care, se pare, se îndreptau spre Grecia, unde urmau să îşi petreacă vacanţa. Din câte se pare, şoferul, un bărbat de 31 de ani, din Gohor, a intrat la un moment dat într-o depăşire, dar înainte să revină pe sensul lui de mers s-a ciocnit violent cu un autoturism condus regulamentar, pe sens opus, de un ieşean de 34 de ani. În impact a fost angrenată şi o a treia maşină, înmatriculată în Bulgaria, în care se aflau şoferul, un cetăţean bulgar de 34 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 32 de ani. În urma coliziunii deosebit de violente, patru tineri, toţi din autoturismul condus de gălăţean, au suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre şofer, o adolescentă de 17 ani şi un tânăr de 26 de ani, ambii din Gohor, şi o tânără de 19 ani, din Priponeşti.

Cea de-a cincea persoană decedată la spital este şoferul din Iaşi, care conducea maşina lovită frontal pe contrasens. Cei şapte răniţi sunt patru persoane din maşina condusă de acesta, o minoră de 15 ani din judeţul Galaţi, aflată în autoturismul care a provocat coliziunea şi cei doi cetăţeni bulgari, soţ şi soţie. Toţi se află la spitalˮ scrie viatalibera.ro.

 

You cannot copy content of this page