Angajări în domeniul textil, șef linie producție și tehnolog

 

INDUSTRIES YIELD  MONCLER, centru internațional de dezvoltare și producție textile, cu peste 1.200 de salariaţi, recrutează personal pentru noul punct de lucru deschis la Tecuci și angajează urgent Șef Linie Producție Textile/Tehnolog cu experiență.

Studii: muncitor confecționer cu aptitudini deosebite profesionale și de coordonare; experiență – minim 5 ani în confecții; cunoștințe  despre fluxul și procesele tehnologice cât și aspecte tehnice referitor la mașini și dispozitive.

Persoana trebuie să fie îndreptată spre atenția la detaliu, să aibă perseverență, capacitate de a lucra distributiv, cu o bună auto-organizare și prioritizare, cu abilități tehnice.

Aptitudini personale: capacitate de organizare, control și decizie, capacitate de mobilizare a personalului din subordine și obiectivitate. Constituie un avantaj experiența în producție de produse puf și produse tehnice pentru iarnă.

Principalele responsabilități ale poziției constau în: introducerea modelului pe linia de producție;  urmărirea produsului până la sfârșit sub aspect calitativ și cantitativ; urmărirea livrărilor zilnice;  întocmirea fișelor de lucru. Alte responsabilități vor fi detaliate în timpul interviului și în fișa postului.

Se oferă: salariu negociabil la interviu; oportunitatea de a lucra și a se perfecționa într-o companie de renume mondial; condiții de muncă la cele mai înalte standarde europene, caracterizate de ultima tehnologie, respect, colaborare și comunicare.

Relații la punctul de lucru deschis la Tecuci, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 109 bis, etaj 1, telefon 0720.011.370.