Dosar penal pentru ultraj pe numele unui tecucean

 

Un bărbat din Tecuci, în vârstă de 43 ani, s-a ales cu dosar penal pentru că a ameninţat cu moartea echipajul de jandarmi aflat în patrulare.

Marţi, 6 august, a.c, în jurul orei 23:30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci, în str. Berzei, unde mai multe persoane ascultau muzică la intensitate mare, deranjând vecinii.

La faţa locului, jandarmii au fost aşteptaţi de către apelant care le-a declarat că vecinii săi ascultă muzică la intensitate mare şi cu toate rugăminţile locatarilor din zonă, participanţii la petrecerea ocazională nu au dorit să reducă volumul sonor. În timp ce purtau discuţii cu apelantul, la faţa locului şi-a făcut apariţia un bărbat având o rangă metalică în mână, care a început să ameninţe cu moartea jandarmii, îndreptându-se spre aceştia cu intenţia de a-i lovi. Pentru oprirea bărbatului şi a acţiunii agresive a acestuia, oamenii legii au folosit mijloacele din dotare, cel în cauză fiind încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de depistare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, cercetările fiind continuate de către Poliţia Municipiului Tecuci.