Unde duce lipsa de informare

 

Intenţia Guvernului de a taxa bacşişul a fost primită cu o deosebită încântare de o parte dintre tecuceni care cred că această măsură va fi introdusă de primarul municipiului Tecuci.

Din păcate, oricât de drag ne-ar fi primarul, am fost nevoiţi să ştergem o parte dintre comentarii. Declaraţiile de dragoste fără perdea nu îşi au locul în publicaţia noastră.

În aceste momente de cumpănă ale societăţii se vede cel mai bine lipsa unui mijloc de informare a tecucenilor. Pentru această lipsă nu putem decât să-i mulţumim primarului şi camarilei PSD care au considerat că tecucenii merită informaţie cu pipeta.

Păstrând linia unei corecte informări a cititorilor trebuie, însă, să facem observaţia că Hurdubae nu poate introduce o taxă pe bacşiş, acest lucru fiind de competenţa Guvernului.

Timp de zece zile Serviciul de comunicare din Primăria Tecuci a considerat că tecucenii nu trebuie să fie informaţi despre activităţile Primăriei. Aceasta chiar dacă în aceste zile au încasat salarii tocmai pentru acest lucru.

Este regretabilă această lipsă de informare. Contribuabililor le-ar fi plăcut să ştie câte miliarde de lei vechi s-au plătit în ultimii trei ani pe studii de fezabilitate şi ce s-a întâmplat cu acele studii.

 

sursa foto: Pixabay