Fii tu un erou! Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu aleargă într-un nou Maraton caritabil

 

Joi, 15 august, doi inimoşi militari vor alerga într-un Maraton caritabil, între Galaţi şi comuna Cuca.

 Laurenţiu Cobzaru, de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, şi Costel Mazâlu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, vor pleca în acest maraton la ora 5.30, din Bariera Traian, acolo unde se vor întâlni cu ceilalţi alergători.  

„Alergarea pe care o facem către Comuna Cuca, este una de promovare, să ducem un mesaj către opinia publică, a următoarelor evenimente ce vor urma, pentru Daniel, Semimaraton Autism,  Semimaraton Cuca.

Cu această ocazie promovăm și județul Galați. Vom acorda Primăriei Cuca – Primarului, un drapel din partea alergătorilor. Iar dânșii vor acordă o diplomă de participare celor care vor să alerge alături de noi.

 Și-au exprimat participarea prieteni din cadrul Poliției locale Galați, ISU, MApN și sperăm să se mai alăture și alte instituții. Alergarea o facem din propriile noastre resurse, nu este o distanță mare. Vrem să promovăm sportul, poate cu puțin noroc oamenii vor înțelege ce înseamnă să dăruiești.

<Fii tu un erou> pentru noi asta înseamnă: Sprijin, Speranță, Șansa la viața!”, a declarat Laurenţiu Cobzaru pentru cititorii tecuceni şi nu numai.