O gălăţeancă cucereşte inimile italienilor – Video

 

Se numește Iulia Mădălina Greco, este născută în Galați în anul 1993, iar copilăria și-a petrecut-o într-un sat din județ, unde a fost crescută cu iubire și cu credință de bunicii săi.

La vârsta de 11 ani însă, Mădălina și mama sa s-au mutat în Italia, unde tatăl ei se afla deja de câțiva ani. Cei trei locuiau într-o localitate mică din provincia Frosinone unde, încurajată în continuare de mama ei care credea în capacitățile muzicale ale fiicei sale din toată inima, tânăra a început să ia lecții de canto când avea 14 ani.

Mădălina, care are acum 25 de ani și locuiește la Nepi, în provincia Viterbo, a participat anul acesta la două competiții muzicale organizate în Italia unde performanța sa a fost recunoscută și aplaudată de mai mulți profesioniști din domeniul muzicii.

 În luna ianuarie, tânăra artistă a participat la Tuscia Talent Voice din localitatea Ronciglione, provincia Viterbo, un concurs național de mare importanță în Peninsulă unde românca noastră a câștigat premiul I cântând piesa „Volevo scriverti tanto”, care aparține binecunoscutei cântărețe italiene Mina.

La numai câteva luni după acel concurs, Mădălina a decis să participe la o altă competiție, de această dată organizată la Roma de către casa de producție muzicală Honiro Entertainment. Marele premiu oferit câștigătorului consta în publicarea unui single de către producătorii de muzică, scrie rotalianul.com.

Artista de origine română a fost nevoită să concureze alături de alte 200 de persoane, dar nici aici nu s-a lăsat mai prejos și a luat locul I, participând cu piesa compusă de ea însăși, „Umanamente”, născută din acea dezamăgire trăită în timpul anilor de liceu și, în același timp, din dragostea pentru mama sa, pe care o respectă și o iubește foarte mult.

 

Citeşte în continuare…