PSD Tecuci scoate la mezat candidaţii. Unul mai breaz decât altul

 

Nu s-a mai pomenit ca un partid să nu aibă un candidat cu câteva luni înaintea alegerilor. Iar PSD Tecuci, prin iniţiativa preşedintelui ales senator, a găsit o cale de neimaginat: aceea de a folosi un tabel cu mai multe nume pentru a vota populaţia.

Astfel poate desemna un alt candidat pesedist pentru alegerile locale din primăvara anului 2020, fără să recunoască pe faţă că a fost şi el dezamăgit de prestaţiile fostului candidat, între timp ales.

Pe listă sunt opt nume, nelipsind primar, viceprimar, city manager şi câţiva unşi directori de societăţi.

Prin acest gest, atât preşedintele partidului cât şi organizaţia în sine demonstrează că nu sunt în stare să îşi desemneze un candidat, că nu l-au găsit, că nu există în formaţiunea lor, iar cel desemnat în urmă cu patru ani a fost o catastrofă, alături de echipa sa, în administrarea Tecuciului.

Practic, nedorindu-l pe Hurdubae iar la cârma oraşului, Daniel Butunoi îl repostează cap de listă pentru a nu se face de râs în faţa celor care şi-au dat girul pentru partid în 2016.

Este o situaţie tragi-comică, demonstrând încă o dată neputinţa PSD Tecuci şi nepriceperea în administrare. Dacă aveţi cunoştinţe care nu au serviciu puteţi să le adăugaţi numele la sondajul PSD.