Infracţiuni rutiere

 

Sâmbătă, 14 septembrie 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii Postului de Poliție Ivești au oprit în trafic, pe o stradă din comuna Ivești, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din localitate.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. La testarea alcoolscopică şoferul a prezentat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

În aceeași zi, în jurul orei 18, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au depistat în trafic, pe D.C. 78, la volanul unui autoturism, un bărbat de 36 de ani, din comuna Buciumeni, care la controlul documentelor le-a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile britanice.

Cum acest permis nu conferă dreptul de a conduce pe drumurile publice din România, bărbatul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

You cannot copy content of this page