Klaus Iohannis şi-a depus candidatura pentru al doilea mandat – Video

 

Astăzi, 20 septembrie 2019, Președintele Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de șef al statului, la Biroul Electoral central (BEC).

Șeful statului a venit la Biroul Electoral Central alături de Ludovic Orban. El a fost întâmpinat de câteva zeci de susținători care l-au aplaudat și i-au scandat numele.

„E un moment important și cred că e bine să explic de ce vreau un nou mandat. Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că e momentul să spun ce mă motivează pentru un nou mandat.

E o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în trei ani.

E nevoie de modernizarea României, spitale moderne, autostrăzi, școli curate, o administrație care are cetățeanul în centru și nu aparatul funcționăresc.

Toate aceste lucruri trebuie reclădite și acest lucru poate fi denumit simplu: România normală. E ce îmi doresc eu pentru țara mea.

Trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD și cred că pot spune acum la final de mandat că am reușit să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD.

Chiar recent am avut o reușită notabilă, împreună cu românii, la referendumul din 26 mai, să oprim distrugerea justiției, planificată și pusă deja parțial în operă de PSD.

E nevoie de muncă de reconstruire, de normalizare, de resetare a României. Sunt dispus să conduc această muncă, știu ce trebuie făcut, și împreună cu un guvern care se va constitui în jurul PNL vom face această muncă pentru români”, a spus, printre altele, Preşedintele Klaus Iohannis.

În jurul orei 12, Klaus Iohannis şi-a depus candidatura și peste 2,2 milioane de semnături ale românilor care susțin această candidatură.

La Tecuci, 5.139 de tecuceni au semnat pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis, iar în judeţul Galaţi au fost strânse aproximativ 70.000 de semnături.