Membrii PSD Tecuci sunt cap de listă la atribuirea locuinţelor ANL

 

În şedinţa ordinară care va avea loc mâine, 26 septembrie, consilierii locali vor trebui să voteze dacă sunt sau nu de acord cu lista de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor ANL.

Conform motivaţiei dată de primar, lista de priorităţi pentru locuinţe se reface ori de câte ori este cazul, când sunt locuinţe pentru tineri rămase vacante. Ca urmare a faptului că recent s-au eliberat trei garsoniere la ANL din Zona Industrială, având în vedere grija conducerii admnistraţiei locale în apropierea sezonului rece, s-a trecut la acţiune.

Astfel, o comisie formată din preşedinte viceprimar Dănuţ Pintilie şi membrii Cristinel Mihai, Vasile Diaconu – ambii consilieri locali, Valerica Fotache – secretar UAT Tecuci şi Lucian Gradea (fost şef serviciu în Primărie, actualmente detaşat la Asistenţa Socială, motiv pentru care i-a şi intentat proces primarului) au purces la acordarea punctajului  candidaţilor.

La loc de frunte pe lista repartiţiei de locuinţe se află Ionuţ Voinea, fost director CUP Tecuci, fost director la alte societăţi ale Primăriei în mandatul Hurdubae. 

Pe locul trei este trecută Veronica Viorica Chiriac, consoarta actualului director adjunct de la CUP, Constantin Vârlănuţă. Domnişoara figurează că ar locui la o adresă cu chirie, dar, de fapt, a fost mutată de acolo cu bagajul, de directorul adjunct, în primăvară, cu o maşină a instiuţiei publice, în timpul programului de lucru.

Locul patru al listei este ocupat de Bogdan Zota, referent în Primărie, cel care îl însoţeşte pe Hurdubae la toate manifestările artistice şi cel care dă comandă de torturi şi mâncăruri pentru evenimente.

Pe Andreea Paic o regăsim tocmai la nr. 23 al listei pentru locuinţe tip ANL. Este fata consilierei PSD Gina Dumitriu care alături de băiatul consilierului Samir Oancă au mimat un concurs de angajare în august 2016 pentru a ocupa funcţii de birou la Asistenţa Socială.

Ceilalţi aspiranţi ai locuinţelor ANL pot fi regăsiţi în tabelul următor împreună cu punctajul obţinut şi data depunerii dosarului.