Medical GRIG Support – Servicii medicale private în ajutorul pacienţilor tecuceni

 

De curând, în Tecuci a fost deschis un cabinet medical care oferă pacienţilor suport pentru mai multe servicii medicale, fiind aidoma unui triaj de spital. Cabinetul individual de practică independentă a profesiei de asistent medical generalist este primul de acest gen înregistrat la Registrul cabinetelor de practică independentă a profesiei, titular fiind Elena Lăcrămioara Grigoraş.

Cabinetul medical nr. 4, situat pe strada Transilvaniei, nr. 36, în Tecuci, oferă pacienţilor diverse prestări servicii medicale private, perfuzii, medicamente cu regim injectabil, testării de glicemii, măsurarea tensiunii arteriale, pansamente, sondaje vezicale, clisme evacuatorii, vaccinare antigripală, vaccinare antitetanos şi altele, toate cu prescripţia reţetă medicală recomandată de medic.

 Mai aflăm că activitatea pe care o pot face asistenţii medicali este mult mai largă şi nu trebuie să se restrângă doar la atât. Prin legea dată de Ministerul Sănătăţii, care permite înfiinţarea cabinetelor de practică independentă, unui asistent medical i se acordă şansa să poată progresa, să îşi poată obţine traiul fără să fie dependent de medic, pentru că pe timpul studiilor acesta capătă destulă experienţă.

„După 20 ani în care am acumulat experiență în cadrul sistemului medical de stat, am făcut pasul către sistemul medical privat din România, într-un Centru de Excelență. Timp de 4 ani m-am reinventat profesional, grație activităților desfășurate în cadrul echipelor medicale care aveau în componență medici români şi străini, apreciați la nivel internațional. Am redescoperit umanitatea şi empatia în medicină, standardele secolului XXI, moduri coerente de adaptare şi respectare a procedurilor medicale existente, toate acestea pentru ca pacientul să poată trece peste momentul dificil în care se află.

 Medicina modernă se focusează pe mentalul pacientului de la intrarea în instituția medicală, până la ieșirea din aceasta. Pacientul trebuie să se simtă apreciat, problema sa înțeleasă, respectul reciproc personal medical pacient, este piatra de temelie a eficienței tratamentului.

Legătura dintre medicamentație şi mentalul pacientului pare simbiotică, fapt pentru care relația pe care o construim cu pacientul pornind de la respect, trebuie să devină una de încredere astfel încât pacientul, deși a înțeles riscurile afecțiunii sale, trebuie să privească cu curaj etapele tratamentului.

Doresc să implementez această mentalitate la nivelul municipiului Tecuci şi nu numai, unde pacienții reclamă pe o voce tot mai gravă lipsurile sistemului medical de stat.

Doresc să formez o echipă de asistente medicale sub coordonarea unor doctori de prestigiu astfel încât pe specialitatea lor să poată activa la nivel de Centru de Excelență”, a precizat administratorul noului cabinet, asistent Elena Lăcrămioara Grigoraş.

Persoanele care doresc să facă programare pentru controale medicale, servicii medicale sau consultări pentru a beneficia de tratament ori analize în centre renumite din ţară, pot suna oricând la telefon 0784.439.990.