De la bal, la spital. Patru persoane reţinute după o petrecere care a degenerat

 

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, în jurul orei 22.50, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Fundeni, ar fi fost agresat fizic, în locuința sa, de mai multe persoane.

Polițiștii au mers la fața locului și, după primele verificări, au stabilit că în seara respectivă, la domiciliul tânărului a avut loc o petrecere, în timpul căreia, pe fondul consumului de alcool, între el și un consătean, de 26 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan.

Acesta din urmă ar fi părăsit locuința unde se desfășura petrecerea, dar, la scurt timp, ar fi revenit însoțit de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, care ar fi pătruns fără drept în curtea victimei, distrugând gardul acesteia și un autoturism și spărgând mai multe geamuri.

Totodată, înarmați cu arme albe, ar fi lovit victima provocându-i mai multe plăgi tăiate. Tânărul, de 21 de ani, ar fi ripostat, la rândul său, lovindu-l pe bărbatul cu care avusese conflictul, cu un obiect tăietor – înțepător. Cei doi au ajuns la spital, rămânând internați pentru îngrijiri medicale.

Ceilalți patru bărbați au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 28 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, față de doi dintre aceștia.

Polițiștii continuă cercetările în această cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.