Locuri de muncă create printr-o investiţie norvegiană

 

S-au împlinit trei ani de când Primăria anunţa cu surle şi trâmbiţe venirea la Tecuci a unui investitor norvegian, lucru care ar fi condus la energie electrică gratuită pentru şcoli şi instituţii publice, precum şi la crearea de noi locuri de muncă.

„Printr-o investiţie care aparţine aproape în totalitate guvernului Norvegiei se doreşte să deschidă o staţie pilot, la intrarea în oraş, lângă staţia de epurare, unde ei vor transforma acel nămol rezidual ce provine din staţia de epurare a apei, în biogaz, în prima fază, apoi, în turbine, se va produce energie electrică care va fi introdusă în reţeaua naţională”, declara C.C. Hurdubae în octombrie 2016, într-un interviu acordat unui cotidian judeţean.

Rămâne de văzut câte locuri de muncă ar crea investiţia, se întrebau la acea vreme tecucenii.

Astăzi, 29 octombrie 2019, la trei ani de la anunţata investiţie, putem constata cu toţii că s-au creat 0 (zero) locuri de muncă şi au fost distribuiţi către şcolile şi instituţiile tecucene 0 (zero) kilowaţi.

Cu toate acestea, Primăria Tecuci continuă să risipească banii tecucenilor pe contracte de publicitate în diferite publicaţii, contracte în care suntem înştiinţaţi despre intenţiile administraţiei Hurdubae de a construi Castele în Spania.