„Şi tu poți fi Spiridușul Moșului” – Campanie umanitară organizată de Asociația Bunul Samaritean

 

Asociația United Cristian Aid – Bunul Samaritean din Nicorești are deosebita plăcere de a vă invita să participați la campania umanitară „Și tu poți fi Spiridușul Moșului, Ediția 2019”, lansată printr-un eveniment public pe pagina de facebook a Asociației.

Această campanie este activă până pe data de 24 decembrie 2019, ora 23.59 și are ca scop principal colectarea de bunuri și fonduri pentru ajutorarea a cât mai multor familii aflate în dificultate, din comunitatea noastră.

Donațiile pot consta în alimente perisabile și neperisabile, care să fie în termen de valabilitate, corect ambalate, depozitate și conservate în conformitate cu normele legilor în vigoare.

De asemenea, sunt binevenite și donațiile în bani, care se pot face prin transfer bancar securizat, direct în contul Asociației Bunul Samaritean din Nicorești, prin mandat poștal sau fizic, la sediul Asociației din comuna Nicorești, județul Galați, Strada Principală, cod poștal 807215.

Alăturați-vă inițiativei noastre cu inima larg deschisă și mânați de gândul bun al celui care este născut să facă bine, conștienți că binele se face cu oameni și de faptul că puterea se află în număr – cu cât suntem mai mulți cei care donăm, cu atât mai multe persoane în dificultate putem ajuta!

Ajutați-ne să ajutăm! Pentru că numai… Împreună Schimbăm Destine!

 

Asociaţia Bunul Samaritean Nicoreşti