Fake news marca PSD. Alina Gorghiu: „Trăiască Firea, că omoară orice candidat, oricine ar fi el!”

 

După conferinţa de peste o oră, susţinută în această seară de Preşedintele Klaus Iohannis, PSD a trecut la ceea ce ştie să facă mai bine, răspândirea de fake news.

Gabriela Firea, primarul municipiului Bucureşti, a distribuit o postare în care afirmă că Preşedintele Iohannis purta cască în ureche atunci când a susţinut conferinţa de presă.

„Momentul în care mă relaxez pentru că știu că Viorica Dăncilă va pierde alegerile catastrofal. Iese Gabriela Firea cu postarea pe facebook, susținând că Președintele Iohannis are cască în ureche.

De altfel, chiar a fost întrebat acest lucru și toți jurnaliștii prezenți s-au uitat de aproape în urechile dumnealui.

Aceeași Firea care i-a distrus campania lui Ponta, povestind toate aberațiile din lume, acum 5 ani, despre același candidat, Klaus Iohannis.

Vă mai amintiți povestea cu copiii vânduți in străinătate? Dar pe cea în care spunea că nu ești om dacă nu ai copii?

Trăiască Firea, că omoară orice candidat, oricine ar fi el! Să îi mulţumiți doamnei Firea pentru campania murdară pe care o face pe pagina ei!”, a declarat în această seară tecuceanca Alina Gorghiu.

 

N.R. Fotografia a fost realizată din afara sălii în care Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut conferinţa de presă, în Bucureşti, 13 noiembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea.

 

Update: Gabriela Firea a şters postarea.