Klaus Iohannis a confirmat că este un președinte profesionist, bine pregătit

 

Marți seară, România a asistat la o premieră în materie de dezbateri electorale. Președintele Klaus Iohannis a avut un dialog deschis, cu întrebări libere din partea jurnaliștilor, întrebări care au vizat elementele esențiale ale funcției prezidențiale, dar și teme importante pentru români.

Concluzia dezbaterii organizate de președintele Iohannis a fost una clară: s-a văzut un președinte profesionist, bine pregătit, care își cunoaște foarte bine temele și activitatea.

Klaus Iohannis a confirmat aseară că este complet potrivit pentru această poziție și este singurul care deține experiența, anvergura și reperele necesare pentru a fi Președintele României.

Românii au primit cu acest prilej răspunsuri la întrebările care îi preocupă în domenii precum sănătate, educație, infrastructură, economie – sunt acele domenii prioritare de a căror dezvoltare depinde nivelul de trai al generației noastre și al celor următoare. Este România normală, democratică și europeană pe care o dorește Președintele și pe care și-o dorește fiecare dintre noi.

A fost o dezbatere cu formatori de opinie tocmai pentru a nu aduce în discuție falsele teme pe care PSD le-a tot aruncat în spațiul public, încercând să intoxice, să manipuleze și să își acopere incapacitatea de a construi un proiect politic realist și sănătos pentru țară. Acest pseudo-proiect găunos al PSD, format din mistificări, nu poate crea o reală dezbatere.

De ce nu e posibilă o dezbatere cu Viorica Dăncilă? O dezbatere cu candidata PSD nu a fost posibilă pentru că Viorica Dăncilă funcționează după regulile patentate de Dragnea, nu după cele democratice. Așa a făcut cât a fost la guvernare, la fel face și acum.

Programul de guvernare al PSD a fost un fals, deoarece vedem că nu s-a realizat nimic. La fel, Programul prezidențial al Vioricăi Dăncilă e aceeași sumă de minciuni.

Românii au putut vedea diferența clară dintre cei doi candidați pentru funcția de președinte: Klaus Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, pregătit pentru orice situație, așa cum merită România. Viorica Dăncilă și PSD au făcut doar circ, o improvizație, și s-au făcut de râs.