Satu Nou la patru ani de la promisiunile mincinoase – Foto

 

În urmă cu patru ani Hurdubae promitea cetăţenilor, în schimbul votului, faptul că va fi doar în slujba Tecuciului şi a localnicilor. Sublinia insistent că va fi chiar dacă unii nu sunt de aceeaşi parte a baricadei.

Şi venea cu nişte promisiuni măreţe din care rezultau doar construcţii, asfaltări, modernizări, idei menite să te facă a crede că omul e pus pe fapte mari. Au trecut anii, aproape patru. Cu ce ne-am ales se vede cu ochiul liber.

Localnicilor din cartierele Tecuciului, pe care le străbătea la pas aproape zilnic, Hurdubae le promitea că în cel mai scurt timp vor beneficia de infrastructura minimă, apă, canalizare, asfaltare, gaze. A fost doar praf în ochi.

 După câte o repriză de ploaie, tecucenii sunt nevoiţi să-şi încalţe cizmele de cauciuc pentru a  străbate distanţa care o au de parcurs, roţile autoturismelor se împotmolesc în noroaie, şanţurile menite a primi ţevi de canalizare au primit doar glod, tuburile pentru apă nu există, în loc de asfaltul mult aşteptat li s-a mai aruncat, o dată la un an-doi, câte doi pumni de pietriş. 

În prima emisiune la Radio, înainte de a fi ales primar, Hurdubae promitea solemn câte 15 km de asfaltare anuală în Tecuci. S-au scurs repejor aproape patru ani de administraţie PSD.  Cine a văzut unde au fost repartizaţi cei 60 km de asfalt şi câţi dintre aceştia au fost realizaţi, că eu i-am tot căutat şi nu dau de ei?

În schimb, astăzi, 21 noiembrie 2019, am fost nevoită să parcurg câteva străzi din cartierul Satu Nou. Alături de localnicii străzilor Vornicului, Sergent Serea, Constantin Solomon şi Tecuciul Nou, am căutat primarul. Oamenii voiau să-l mai vadă, spunând că au uitat cum arată. Doresc să vadă şi el ce au primit cetăţenii municipiului în schimbul votului de încredere.

La fel cum nu există nici un semn de îmbunătăţire al nivelului de trai, aşa nu mai poate exista în peisaj nici cel care a venit cu minciuni la poarta tecucenilor.