Pistolarul din Bârlad a fost prins la Tecuci

 

În seara de 3 decembrie 2019, pe raza municipiului Tecuci, judeţul Galaţi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, au depistat un bărbat care se sustrăgea cercetărilor.

Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru continuarea cercetărilor în cauză. Poliţiştii vasluieni au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Procurorii au dispus noaptea trecută reţinerea pentru 24 de ore a lui Eduard Ştefan Ciocoiu sub acuzaţia de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Tânărul de 30 de ani este acuzat că în noaptea de 28 noiembrie a şicanat în trafic un tânăr de 28 de ani, din Bârlad, iar în momentul în care a ajuns în apropierea autoturismului a scos pistolul pe geam şi a tras trei focuri. Unul dintre gloanţe a atins tetiera din dreptul conducătorului auto.

Eduard Ciocoiu este fiul unei grefiere de la Judecătoria Bârlad, iar în urmă cu patru ani a fost inculpat într-un dosar de fraude informatice, scrie adevărul.ro.