Guvernul Orban refuză plăți pentru proiecte făcute prost. Cum decurg lucrările la Tecuci

 

Ministerul Dezvoltării a oprit de la plată facturi de 146 de milioane de lei pentru proiecte PNDL declarate „neconforme”, după un control încrucișat făcut de Corpul de control al ministrului şi inspectorii din Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC), potrivit unui comunicat al ministerului.

„E inadmisibil să ne batem joc de banul public şi să facem investiţii de mântuială”, a declarat Ion Ştefan, ministrul lucrărilor publice.

Cum merg asfaltările la Tecuci

În această dimineaţă, un cititor ne-a atras atenţia că se pune piatră pe Fundătura Theodor Şerbănescu.

„Ăştia din Primărie lucrează fără cap. Nu anunţă, vin pe ascuns, pun o basculă de piatră şi pleacă. Au înălţat drumul prea mult, ne intra apa în curte. O ruşine de oraş! Un primar care nu mai pupă vot. Vin ca nişte c… vor votaţi, apoi nici dracu’ nu îi mai vede prin cartier”, a scris revoltat cititorul nostru.

Pe de altă parte, semnalul dat de actualul Guvern este menit să oprească bătaia de joc la adresa contribuabililor.

Atragem atenţia, pe această cale, administraţiei Hurdubae că lucrările făcute de mântuială pot provoca mai multe daune decât în cazul în care nu ar fi fost realizate. În plus, dacă şi în Tecuci lucrările sunt făcute pe repede înainte, doar pentru a mai bifa o realizare, în detrimentul calităţii acelor lucrări, plata facturilor nu va fi onorată.