Reușit spectacol de magie pe scena tecuceană

 

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, sala de spectacole „Ion Petrovici” din Tecuci a fost gazda unui încântător spectacol de magie. Acesta a purtat nostalgicul titlu „Îți mulțumesc, mamă”, şi a reușit să fie un reușit eveniment interactiv de magie, muzical și, în același timp, umoristic.

Spectacolul a început la ora anunțată, 16, și cu puțin timp înainte, când s-au stins luminile în sală și s-au aprins cele de pe scenă, din sală se auzeau ropote de aplauze ale spectatorilor, dornici de magie și muzică. A apărut imediat în sală Alexandru Ionuț Marcu – Matrix, denumit cel mai rapid iluzionist, lucrând sub titulatura de Treidetreflă.

El și-a invitat din sală o asistentă, micuța Maria, pe care a și instalat-o imediat la o măsuță special pregătită, pe scenă. Suntem apoi anunțați că spectacolul se desfășoară sub patronajul Mixt Music Junior din București, cu care Matrix colaborează de opt ani. Au mai urcat apoi pe scenă, în calitate de asistenți ai iluzionistului, Antonia, Auraș, David, Maia și alții, toți cu frumoase balonașe. Am urmărit și un frumos număr de mentalism, pe care iluzionistul l-a numit „Citirea gândurilor”, acesta descoperind imediat unui spectator adult din sală cartea dorită, adică 9 de treflă.

Iluzionistul ne-a făcut cunoscut și faptul că a participat la apreciatul concurs „Românii au talent”, ajungând până în finală, care i-a deschis un frumos drum pentru a face în fața publicului ceea ce îi place. Și acesta este cel mai frumos lucru în viață.

La concursul cu premii organizat de iluzionist, micuța Miruna a extras din urnă numărul 50911 care, din întâmplare sau nu, era chiar al asistentei chemate la început pe scenă, Maria.

Foarte reușit a fost numărul ce poartă numele spectacolului „Îți mulțumesc, mamă”  un număr de iluzionism cu un inel, un adevărat omagiu adus mamei iluzionistului.

O sală aproape plină a adresat din suflet meritate aplauze pentru reușita acestui spectacol, după care cei din echipa iluzionistului au stat la dispoziția spectatorilor, mai ales a copiilor, care s-au bucurat enorm și și-au procurat diferite obiecte.

După spectacol, în cabina actorilor, am discutat cu iluzionistul Matrix despre concursul „Românii au talent” și despre publicul tecucean, care l-a încântat cu adevărat, spunând că va încerca să revină în Tecuci, oraș unde a venit acum prima oară, dar i-a plăcut enorm.

 

Iancu Aizic