Festivalul Insula 2020

 

Feli Donose, o prezență feminină inedită în industria muzicală românească va concerta pentru prima dată pe scena Insula Fest.

Pe data de 6 Iunie 2020, Feli va urca pentru prima dată pe scena Insula Fest și își va încânta fanii cu melodiile care au consacrat-o. Cei prezenți la festival vor putea asculta live melodiile cunoscutei artiste precum: „Creioane colorate”, „Când răsare soarele” sau „Frunze cad”.  

Pe scena Insula Fest își vor face apariția și alți artiști precum: Subcarpați, The Motans, Spike, Killa Fonic, Andre Rizo, Manuel Riva, Dj Dark și mulți alții. 

Festivalul Insula Fest este la a patra ediție și va avea loc în resortul Zaga Zaga Land din localitatea Doaga, județul Vrancea, în perioada 5 – 7 Iunie cu un line-up de excepție.

Abonamente în regim Early-Bird în rețeaua Eventim (www.eventim.ro) și partenerii autorizați ai acestora.

Informații despre festival 

Festivalul Insula este un proiect care a fost lansat în anul 2017 și a pornit din dorința de a îmbina arta urbană cu muzica electronică.

Scopul organizatorilor este de a crea unul din cele mai mari și accesibile festivaluri din regiunea Moldovei, un festival sustenabil, eco-friendly și fresh.

Site: www.insulafest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/InsulaFEST/

Instragram: https://www.instagram.com/festivalul.insula/

 

Departamentul de Marketing și PR

 

You cannot copy content of this page