Strada Feroviarilor urmează să fie decopertată complet. Cu podul s-a rezolvat. Oarecum

 

Situaţia craterelor rezultate în urma decopertării de pe strada Feroviarilor din municipiul Tecuci a fost luată în discuţie în ultima şedinţă a Consiliului local.

Primarul municipiului a specificat că staţia de asfaltare funcţionează eficient la o anumită temperatură a mediului, temperatură care nu s-a înregistrat în ultima vreme.

„La Feroviari cred că staţia de asfalt a fost pornită… Cred că astăzi s-a încercat o asfaltare a podului care ţine de Feroviari… Eu cred că astăzi sau mâine podul va fi rezolvat”, a spus Hurdubae în 30 ianuarie.

 Apoi, primarul în exerciţiu a aruncat în cârca presei vina că aceasta nu informează tecucenii despre faptul că staţia de asfaltare trebuie să respecte anumite condiţii legate de temperatura mediului. Aceasta cu toate că pentru acest gen de informări există un serviciu în Primărie, numit Serviciul de comunicare. Dar când să mai aibă timp bieţii funcţionari să informeze contribuabilii, când ei sunt plătiţi din bani publici să scrie textele primarului, pentru ca acesta din urmă să aibă ce posta pe facebook?

În aceeaşi şedinţă edilul a informat că strada Feroviarilor va fi decopertată complet, urmând ca din această săptămână firma Rotary să treacă la schimbarea conductelor de apă şi apă uzată.

Astăzi, 3 februarie 2020, am făcut o vizită podului de pe strada Feroviarilor. Vestea bună este că găurile au fost acoperite cu plombe. Vestea proastă este că şoferii nu au scăpat de denivelări.