Un tecucean se ia la trântă cu sistemul: „Voi da în judecată Societatea de Transport şi Spitalul pentru malpraxis”

 

Într-un comunicat pe care îl puteţi asculta integral astăzi, 17 februarie 2020, la ştirile Radio Tecuci, Cristian Pohrib relatează carenţele sistemului medical din capitală, lăudând profesionalismul medicilor din urbea noastră.

Reamintim cititorilor faptul că directorul de programe radio a fost prezent sâmbătă, 8 februarie, în tramvaiul 21 din Bucureşti care s-a ciocnit cu un alt tramvai 21 al cărui vatman a uitat sa schimbe macazul.

După un rezultat medical eronat, dat de medicul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Pohrib a ajuns la Spitalul „Anton Cincu” Tecuci, unde a chemat o echipă de televiziune.

„Nu am înţeles prezenţa tânărului Grosu de la societatea Zone Verzi, băiatul consilierului de primar Constantin Grosu, după mine, după echipa medicală şi după cea de la Antena3 în interiorul Spitalului. I-am reţinut, însă, doar mutra alarmată, ceea ce m-a dus cu gândul că a fost trimis de primar să vadă despre ce este vorba.

Am acelaşi număr de mobil, dle primar, dacă doreaţi să aflaţi despre ce este vorba puteaţi să mă sunaţi, nu să luaţi de la treburile urbei un salariat din bani publici.

O!, dar am uitat că dv. nu staţi de vorbă cu ziarişti din Tecuci care în miopia dv., aşa-zis politică, ori suntem undercover ca Robert Turcescu, ori suntem demagogi sau propagandişti ca Rareş Bogdan sau Moise Guran, aşa cum aţi afirmat pe mizeria dv. de pagină de facebook”, a spus Pohrib.

La final, Pohrib şi-a înştiinţat ascultătorii că va da în judecată atât Societatea de Transport Bucureşti cât şi Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru malpraxis.  

 

sursa foto: facebook