Semenii noştri nu respectă Ordonanţa militară. Amenzi pe măsură

 

Astăzi, 22 martie 2020, echipe formate din polițiști și jandarmi au verificat felul în care sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID – 19 în localități de pe raza județului Galați. Au fost controlate 96 de persoane și 28 de unități comerciale.  

 La acțiunile de verificare a persoanelor care nu respectă măsurile de izolare la domiciliu dar și a agenților economici care au activitatea suspendată în această perioadă au participat polițiști de la secțiile 6 și 7 din județul Galați.

În urma unor sesizări, care au fost primite la Primăria Tg. Bujor, jandarmii au făcut verificări în teren și au aplicat două sancțiuni contravenționale, fiecare în valoare de 5.000 de lei, în cazul unor persoane care nu se aflau la domiciliul declarat.

În cazul unei persoane din altă localitate, care nu a fost găsită la domiciliul declarat, valoarea amenzii care a fost aplicată este de 1.000 lei.

Conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică Galaţi, în centrele de carantină din judeţ sunt cazate 81 de persoane, iar alte 1.802 persoane se află în izolare la domiciliu.

 

sursa: facebook