Coronavirus: Evoluţia răspândirii în ţară şi în judeţul Galaţi

 

Până astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

Până acum, 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.379 de persoane. Alte 91.369 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Pe raza judeţului Galaţi există 133 cazuri de persoane infectate cu coronavirus, cu 14 mai multe decât ieri, şi patru decese. În carantină instituționalizată se află 716 de persoane în 22 unități de cazare din judeţ, iar alte 181 persoane au finalizat cele două săptămâni de izolare voluntară.

 

You cannot copy content of this page