Două noi decese în judeţul Galaţi ca urmare a infectării cu coronavirus

 

Astăzi, 9 aprilie 2020, Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă două decese în judeţul Galaţi ca urmare a infectării cu COVID-19. Ambele decese au fost înregistrate alaltăieri, 7 aprilie.

O femeie în vârstă de 62 ani din județul Galați a fost internată în secția medicală a Spitalului județean Galați, cu stare confuzională și infecție urinară, în data de 27 martie. În data de 30 martie a fost transferată în secția ATI. A fost confirmată cu coronavirus în 31 martie. A decedat în 7 aprilie. Comorbidități: AVC sechelar.

O femeie în vârstă de 81 ani din județul Galați a fost internată în Spitalul de Boli Infectioase Galați cu dificultăți de respiratie în data de 4 aprilie şi transferat în aceeași zi în secția ATI a Spitalului județean Galați. Pacienta a fost confirmată în 3 aprilie. A decedat în 7 aprilie. Comorbidități: demență. Anterior femeia se afla într-o instituție de îngrijire pentru bătrâni în care sunt cazuri confirmate COVID-19.

În acest moment numărul deceselor înregistrate în judeţul Galaţi ca urmare a infectării cu COVID-19 (coronavirus) a ajuns la 7. Până astăzi, la nivel naţional au fost înregistrate 246 decese.

 

You cannot copy content of this page