Preşedintele ne asigură că după 15 mai vom putea circula liber

 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi, 22 aprilie, că după data de 15 mai restricțiile de circulație vor fi ridicate. În spațiile publice închise și în transportul în comun, toți românii vor fi nevoiți să poarte mască.

Klaus Iohannis: „Am decis astăzi că, după data de 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun.

După data de 15 mai, deci după ce se epuizează actuala stare de urgență, vom renunța la restrângerile care privesc persoane. Deci, nu vom prelungi restricțiile de deplasări individuale. Vom putea să ne deplasăm în spații publice fără să trebuiască să declarăm în prealabil unde mergem și de ce mergem.

Evident, pentru protecția generală a populației și pentru protecția individuală, multe restrângeri vor rămâne în continuare în vigoare. În acest fel, vor rămâne cu siguranță o vreme, vorbesc după 15 mai, în vigoare interdicțiile pentru adunări publice, pentru manifestări de tot felul.

Până în 15 mai, până când se epuizează actuala stare de urgență, toate restricțiile rămân în vigoare! Repet: până în 15 mai stați acasă! Toate restricțiile rămân în vigoare!”.

 

error: Content is protected !!