Dispar 255 posturi iar rămânerea în funcţie trebuie confirmată prin concurs

 

Intrigat de armata de funcţionari pe care a găsit-o atunci când a preluat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, ministrul Ion Ștefan anunţă reorganizarea ministerului.

Ministrul liberal a declarat că numărul de posturi aprobat în prezent pentru aparatul propriu al ministerului este supradimensionat în raport cu necesitatea efectivă și se impune eficientizarea aparatului propriu.

Ministrul Ștefan Ion a precizat că din 1.020 de posturi vor rămâne doar 765, după ce s-a constatat că randamentul și ritmul de muncă se poate realiza cu 70-75% din personalul actual.

„Vom scoate la concurs posturile din minister. Cei mai buni vor rămâne”, a declarat Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Ministrul a precizat într-o emisiune televizată că a preluat o instituție care a reușit „să adune toată floarea cea vestită a PSD-ului din toate colțurile României”.

În următoarea perioadă vor fi organizate concursuri de angajare în minister, iar cei care reuşesc să confirme vor rămâne pe post, ceilalţi urmând să îşi îndrepte atenţia spre mediul privat pentru că şi acest mediu are nevoie de specialişti.

Aşteptăm o administraţie care să pună în practică măsuri asemănătoare şi la Tecuci. Instituţiile tecucene sunt sufocate de plimbătorii de hârtii care nu mai au loc unii de alţii.

 

error: Content is protected !!