Două persoane depistate cu COVID la Barcea. Primăria anunţă când îşi reia activitatea

 

Primăria comunei Barcea, judeţul Galaţi, aduce astăzi, 5 mai, precizări cu scopul de a clarifica informațiile publice referitoare la infectarea cu COVID-19 a unor persoane.

„În momentul de față, pe raza comunei Barcea sunt confirmate două persoane infectate cu noul COVID-19, un bărbat în vârstă de 42 de ani și o angajată a UAT Barcea în vârstă de 38 de ani.

Având în vedere protocoalele legislative în vigoare la momentul prezent, reprezentanții primăriei Barcea împreună cu Direcția de Sănătate Publică și Instituția Prefectului Galați, au decis sistarea activității administrației publice locale pentru 72 ore, timp în care se va realiza analiza contacților direcți și indirecți cu persoanele infectate.

Cu ajutorul unei firme autorizate se va efectua dezinfecția în interiorul Primăriei, implicit a birourilor unde personalul își desfășoară activitatea, după care se va stabili modalitatea în care instituția își va relua activitatea”, este anunţul postat pe pagina de socializare a Primăriei Barcea.