Lucian Costin: „Recomandăm călătorilor să folosească măşti de protecţie şi mănuşi”

 

Ieri, 8 mai 2020, Lucian Costin – managerul societăţii GEGI SRL a fost prezent la Radio Tecuci, unde a vorbit despre viitorul transportului tecucean. Administratorul Autogării GEGI a precizat, printre altele, când va fi reluat transportul, cum vom circula de acum înainte şi când vor fi reluate cursele obişnuite.

„Am luat decizia de a începe treptat efectuarea acestui transport şi astăzi efectuăm într-un regim mai redus de curse tot ce înseamnă în jurul Tecuciului cu câteva excepţii, trasee unde nu am dat drumul din motive de siguranţă. Acolo am primit recomandări din partea primarilor şi a Prefecturii pentru a întârzia reînceperea transportului, fiind câteva focare de COVID.

Vreau să informez pe această cale pasagerii că zi de zi se dezinfectează aceste maşini cu substanţele recomandate de autorităţile în domeniu. Punem foarte mare accent pe acest lucru şi recomandăm călătorilor să folosească aceste măşti de protecţie şi mănuşile.

Din punctul de vedere al capacităţii nu avem nici o restricţie în ceea ce priveşte numărul de pasageri care poate intra într-un microbuz sau autobuz. În schimb am luat decizia internă, împreună cu colegii mei de la Autogară, ca în momentul în care anumite curse devin aglomerate să schimbăm capacităţile astfel încât să fie un spaţiu eficient.

Dacă vedem că microbuzul respectiv ajunge aproape de capacitatea maximă încercăm să schimbăm cu un autobuz. Chiar dacă pentru noi nu este cel mai fericit lucru, siguranţa oamenilor este mai importantă în aceste momente”, a declarat Lucian Costin.

 

error: Content is protected !!