Tecucean suspectat pentru trafic de droguri

 

În data de 28 mai 2020 a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect  săvârşirea  infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc. În urma cercetărilor s-a stabilit că P.G.I., domiciliat în municipiul Tecuci, comercializa droguri de risc și mare risc pe raza județelor Vrancea și Galați. Acesta transporta drogurile din municipiul  București iar ulterior le comercializa tinerilor interesați cu suma de 100 euro doza.

 Sâmbătă, 30 mai, inculpatul a comercializat două doze de cocaină, respectiv 1,28 grame, contra sumei de 900 lei.

Ieri, 3 iunie 2020, inculpatul a fot prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze două doze de cocaină (1,11 grame) contra sumei de 900 lei.

 

Tot ieri, procurorii DIICOT –  B.T. Vrancea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Galați – S.C.C.O. Vrancea au efectuat o percheziţie la domiciliul inculpatului P.G.I. ocazie cu care au fost identificate şi ridicate 19 doze a câte 1 gram de cocaină, 10 grame de cocaină vrac, un minicântar electronic, 4.400 de lei și 2.910 euro.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar față de un autoturism a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.

Bărbatul de 32 de ani a fost  prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.